Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Storytelling by Magaard.

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn:

Storytelling by Magaard

Organisationsform:

Personligt ejet Mindre Virksomhed

CVR:

39 84 08 20

Virksomhedsadresse:

Vesterbrogade 7, 2. sal, 6000 Kolding, Danmark.

E-mailadresse:

Virksomhedens etableringsår:

2018

Betaling

Hos Storytelling by Magaard kan du betale med VISA og Mastercard.

Som udgangspunkt er det gebyrfrit at handle hos Storytelling by Magaard, men ved brug af betalingskort udstedt uden for EU, eller udstedt som erhvervskort, vil du blive pålagt et gebyr, som afhænger af typen af dit betalingskort og det samlede ordrebeløb. Du får oplyst størrelsen af gebyret, inden du gennemfører din ordre.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Storytelling by Magaard, eller når varerne udleveres ved eksempelvis et arrangement. Dog reserveres købsbeløbet på din konto med det samme efter bestillingen er lagt.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Når du køber hos Storytelling by Magaard, tillægger vi et fragt- og leveringsgebyr, som svarer til den faktiske udgift hos PostNord afhængigt af, hvilken leveringsform du vælger. Du kan se PostNords gældende takster og leveringstider her: www.postnord.dk

Alle priser angivet på storytellingbymagaard.dk / stbm.dk er inkl. moms og alle andre obligatoriske statsafgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med Storytelling by Magaard indgås aftaler på dansk.

Der tages forbehold for fejl, udsolgte varer, leveringssvigt samt pris- og afgiftsændringer.

Levering og forsendelse

Den almindelige leveringstid på bestilte varer er på 1- 5 hverdage, hvis varen er på lager.

Hvis den bestilte vare ikke er en lagervare, skal der dog påregnes yderligere leveringstid – dette vil være angivet i beskrivelsen på den enkelte vare. Levering sker via Postnord til enten en angivet leveringsadresse eller til en opsamlingsboks afhængigt af, hvad du har valgt i forbindelse med afgivelse af ordren.

Bemærk; Storytelling by Magaard leverer gerne til hele verden, men fragtpriser og leveringstider vil variere.

E-bøger leveres til download umiddelbart efter betaling.

Fortrydelse & reklamationsret

Sådan gør du, hvis du har fortrudt dit køb eller mod forventning har modtaget en beskadiget vare.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på storytellingbymagaard.dk / stbm.dk med undtagelse af billetter til e-bøger og arrangementer.

Ønsker du at fortryde et køb hos storytellingbymagaard.dk / stbm.dk, kan du benytte dig af din fortrydelsesret således:

  • Kontakt Storytelling by Magaard og oplys os om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan kontakte os på mail: books@stbm.dk eller telefon: +45 60 45 08 20.
  • Udfyld fortrydelsesformularen nedenfor, print den og vedlæg den sammen med returvaren.
  • Vedlæg også en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.
  • Send varen retur efter vores anvisninger (du betaler selv fragten, når du fortryder et køb hos Storytelling by Magaard).
  • Varen skal returneres i samme stand, som da du modtog den. Vær opmærksom på, at varen ikke må være taget i brug, hvis den skal byttes, da dette formindsker værdien af varen.
  • Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind – meget gerne i original emballage. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Det vil sige at du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.
  • Husk, at få en kvittering fra postvæsenet eller fra det pakkefirma, du benytter, så du har bevis for, at du har sendt varen retur.
  • Når Storytelling by Magaard har modtaget din returvare og kontrolleret kvaliteten, vil vi returnere købsprisen inkl. vores standard-leveringsomkostninger. Særlige omkostninger forbundet med levering til udlandet refunderes ikke. Omkostninger til returneringen refunderes ikke.
  • Fortrydelsesretten løber 14 dage frem fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du kan ikke fortryde et køb alene ved at nægte at modtage varen.

Bemærk venligst, at billetter til events og arrangementer er undtaget fortrydelsesretten.

Returadresse:
Storytelling by Magaard, Vesterbrogade 7, 2. sal, 6000 Kolding, Danmark.

Mærk pakken ”Retur”.

Fortrydelsesformular

Følgende formular bedes udfyldt og vedlagt tilbagelevering af varer, hvis du ønsker at fortryde dit køb på storytellingbymagaard.dk / stbm.dk.

Returformular (Denne udskrives, udfyldes og sendes med returvaren)

Varer undtaget fortrydelsesretten

E-bøger og billetter til arrangementer kan ikke fortrydes, hvis du har samtykket og anerkendt, at leveringen må ske med det samme.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb og benytter dig af din fortrydelsesret, som beskrevet ovenfor, returnerer vi det skyldige beløb.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Når du handler på storytellingbymagaard.dk / stbm.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, hvis der er noget galt med den leverede vare, kan du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Kontakt Storytelling by Magaard og oplys os om, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Du kan kontakte os på mail: books@stbm.dk eller telefon: +45 60 45 08 20.

Ved reklamation sendes varen til:
Storytelling by Magaard, Vesterbrogade 7, 2. sal, 6000 Kolding, Danmark.

Mærk pakken ”Reklamation”.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine (rimelige) fragtomkostninger. Vi refunderer kun returfragten, hvis din klage er berettiget.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Ligesom ved fortrydelse vil beløbet blive overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på storytellingbymagaard.dk / stbm.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Vi bruger også dine personlige oplysninger til at invitere dig til events og konkurrencer, til at sende dig tilbud og generel direkte markedsføring om nye og kommende produkter, der kunne have din interesse. Oplysninger, der videregives til tredjepart, anvendes kun til at yde dig de ovennævnte tjenester. Til udsendelse af mails benyttes MailChimps services.

Vi kan til hver en tid sende dig de personlige oplysninger, vi har registreret om dig samt give dig mulighed for at administrere disse (herunder kontaktoplysninger og præferencer i forhold til markedsføring).

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Ønsker du at fravælge direkte markedsføring, vil vi ikke længere behandle dine personlige oplysninger til det formål og stopper med at sende markedsføringsmateriale.

Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle medarbejdere, der arbejder med håndtering af webordrer hos Storytelling by Maggard har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige hos storytellingbymagaard.dk / stbm.dk er:
forfatter og ejer Susanne Magaard.

Som registreret hos Storytelling by Magaard har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til books@stbm.dk

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke – dog vil vi fortsat opbevare dine personlige oplysninger, hvis der ligger nogen form for lovmæssige krav – herunder vores forpligtelser i forhold til regnskabslovgivningen – eller uafklarede tvister. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sikkerhed

Onlinebetaling på storytellingbymagaard.dk / stbm.dk kører igennem Clearhaus.

Det betyder, at du kan være sikker på, at der ikke er andre, der får fat i dit kortnummer.

Indsamlingen af personlige oplysninger finder sted med henblik på levering af en ydelse. Alle personlige oplysninger, der angives ved køb, behandles fortroligt og anvendes kun til at gennemføre handel og forsendelse.

Oplysningerne er kun tilgængelige for den internetansvarlige og de ansvarlige for ekspedition af ordren. Personoplysninger dvs. navn, adresse og e-mailadresse transmitteres ikke krypteret til virksomheden og opbevares i en database, ikke krypteret.

Cookies

I forbindelse med handel og øvrig færden på storytellingbymagaard.dk / stbm.dk, vil vi lægge en cookie (en lille tekstfil) på din computer – det er for at kunne gøre eventuelle fremtidige bestillinger lettere.

Cookien er ikke farlig og kan altid slettes fra din computer. Vi registrerer ikke, hvem vi lægger cookies hos.

Du kan slette denne cookie ved at vælge “Funktioner” i din browser og klikke på “Internetindstillinger”. Herefter klikker du blot på knappen “Slet cookies” og vælger “OK”. Så er alle registreringer slettet fra din computer. Cookies gemmes, indtil du vælger at slette dem fra din maskine.

Læs mere om sikkerhed og Cookies på forbrug.dk

Dine klagemuligheder

Hvis du vil klage over dit køb eller over storytellingbymagaard.dk / stbm.dk, skal du rette henvendelse til books@stbm.dk.

Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet (www.forbrug.dk)
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Mail: kfst@kfst.dk
Tlf.: + 45 41 71 50 50

Telefontid (sidst opdateret januar 2019) hverdage 09.00 – 12.00

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land.

Klager indgives her:
https://ec.europa.eu/consumers/odr/mai/index.cfm?event=main.home2.show&lng=DA

 
Dette er version 1 af persondatapolitikken for storytellingbymagaard.dk / stbm.dk.
 
Sidst opdateret den 28. januar 2019
Scroll to Top