Sex, løgn & de 10 bud

kr.299,00 inkl. moms

Sex, løgn og de 10 bud er en rørende og genkendelig fortælling om, hvordan kvinder midt i livet kan gå fra at være stærke og selvsikre til pludselig at blive skrøbelige og sårbare, når kærligheden krakelerer. Men det er også en fortælling om kvinders evne, mod og vilje til at skabe et nyt liv.

Varenummer STBM-01-198-SLD10B-HC Kategori

Sophia og Benjamin har alt, hvad man kan ønske sig, men alligevel vælger Benjamin at indlede et forhold til sin ekskone. Det åbenlyse bedrag tvinger Sophia til at tage sit liv op til revision. Hvordan kan hun komme videre fra svigtet, skammen og sorgen? For Sophia bliver løsningen 10 enkle leveregler, som hun holder fast i, mens hendes liv smuldrer mellem hænderne på hende. De 10 bud sikrer, at hun på trods af modgangen lever et sundt, sjovt og socialt liv.

Ud over god underholdning er bogen også en fin inspiration til, hvordan man kan ændre hverdagen og vaner med nogle helt simple leveregler.

Vægt ,6 kg
Størrelse 19 × 15 × 3 cm

Det har andre sagt

  • Fantastisk fortælleevne
  • Fine beskrivelser
  • Mange kvinder vil kunne identificere sig med hovedpersonen Sophia
  • Fuld af humor
  • Absolut læseværdig

Bogen “sex, løgn og de 10 bud” er en humoristisk og ærlig fortælling om hovedpersonen Sophia og hendes liv. I starter virker alt godt og perfekt, men hen ad vejen går det stille op for Sophia at hendes syn på kærligheden, livet og alt i det er forvrænget. De dårlige omstændigheder forværres da Benjamin forlader hende, og de 10 bud hun laver – bliver pludselig starten på et nyt liv.

En velskrevede roman der tydeligt understreger at venskaber, kærlighed og ens måde at se livet på, er altafgørende for hvordan vi nyder den tid vi har fået. Det er først da Sophia finder ud af hvad hun virkelig mangler i sit liv, at hun kan ændre sine omstændigheder til det bedre. Det går op for en hen ad vejen, at de ting vi ønsker ikke altid er de ting vi behøver.

Alt i alt en humoristisk fortælling, der bekræfter at kvinder (og mænd) kan alt, hvis bare de sætter sig for det og tør tage chancer. Kan klart anbefales!

Julie
Kolding
Scroll to Top